Hotel Carpe Diem

Havezathe Carpe Diem is gevestigd in een in 2009 gemoderniseerde en verbouwde boerderij gesitueerd in Montferland, onder de rook van Doetinchem en dicht bij de Duitse grens, een wijds uitzicht met een mild heuvelachtig terrein, landbouw en op de achtergrond de Montferlandse bossen vormen het decor; de ideale plek om tot rust te komen, uit te waaien, activiteiten te ondernemen, steden en dorpjes te bezoeken of te sporten.

Het ware buitenleven ervaart u op onze historische en karakteristieke Havezathe. Het ruisen van de bomen, het knisperende grint en de vergezichten over de landerijen van de Achterhoek  zorgen voor een ultieme natuurbeleving, een zéér geschikte uitvalsbasis om te wandelen (Pieterpad) en te fietsen in het prachtige landschap. Geniet van wellness op 2 km afstand of een heerlijke dag golfen.

Ons restaurant, gesitueerd op de oude deel, is een aanrader, evenals het geheel vernieuwde terras met luifel, windschermen, loungebanken, luxe stoelen en terrashaarden.

Als vergaderlocatie geroemd: warm en inspirerend.
De Herenkamer, t’Gebint en de Graanschuur, stuk voor stuk multi functionele ruimtes uitermate geschikt voor bijna iedere bijeenkomst.

Ook de keuken is al jaren een begrip in de Achterhoek. Onder leiding van Chef-kok Remco Fenneman probeert de keukenbrigade onze gasten iedere keer weer te verrassen met haar om de twee maanden wisselende á la carte kaart.

Hotel Carpe Diem